• Garantie si Intretinere


 • Garantie si intretinere EmailareCada.ro:

  Intreprindere Indviduala Balteanu Cristian, cu sediul in Bucuresti, Strada Antiaeriana 115, cu certificatul de inregistrare 29438808, suntem specializati in reconditionari cazi, reconditionat cada de baie, reparatii cazi, reconditionari cazi fonta, emailari cazi, emailat cada, emailare cazi, reparat cazi.

  Recomandam pentru curatarea sau igienizarea cazilor de baie emailate de catre firma noastra, detergenti incolori (sapun lichid sau detergent de vase) . Curatarea suprafetelor emailate se va face cu o laveta moale fara asperitati. Recomandam stergerea cazilor de baie dupa utilizare cu o laveta moale fara parti abrazive pentru indepartarea stropilor de apa ramasi pe suprafata emailata.

  Pentru curatarea sau igienizarea cazilor de baie reconditionate de firma noastra nu se utilizeaza substante abrasive, substante pe baza de alcol, amoniac, clor, etc, pentru ca, in timp acestea duc la matuirea sau patarea cazi de baie si atrage dupa sine anularea garantiei. Timpul minim dupa care obiectele emailate pot fi folosite este de 48 ore, in cazul in care in incapere sunt peste 15 grade sau 72 ore, daca in incapere sunt sub 15 grade. Durata de executie a unei lucrari de vopsitorie este de 1 -3 ore.

  Orice problema ce tine de garantia cazii de baie se anunta in cel mai scurt timp. Termenul de interventie asupra obiectelor emailate aflate in garantie este de 15 zile de la sesizarea trimisa pe site-ul www.emailarecada.ro/contact sau telefonic la nr 0763.415.300. Serviciul de garantie se efectueaza de luni pana vineri in intervalul orar 10/15.

  Nu suntem raspunzatori de daunele aduse obiectelor emailate de catre firma noastra,  prin ciobire, zgariere, utilizarea de substante de curatare contra indicate in certificatul de garantie, scurgerea de apa in timpul uscari obiectelor emailate, patarea sau impregnarea cu vopseluri de orice natura. Nu recomandam depozitarea de obiecte pe suprafetele emailate, acestea pot zgaria, ciobi sau pata emailul aplicat pe cada de baie, si atrage dupa sine anularea garantiei.

  Interventia asupra obiectelor emailate aflate in garantie ce necesita reparatie sau retusare se efectueaza de catre personalul nostru in termenul stabilit prin garantie. Sesizarile ce nu fac obiectul garantiei se vor efectua contra cost.    

  Garantia standard a lucrarilor este oferita pe o perioada de 12 luni, durata medie de utilizare a obiectelor emailate este de 24 luni, garantia lucrarilor se poate extinde contra cost pana la 24 luni pentru persoane fizice, si 60 zile, pentru persoane juridice, garantia este valabila pentru fisuri aparute in stratul de email. Garantia se acorda in baza OUG21/1992(R2) si OUG 141/2021.  

  Atentie!!!  Evitati contactul cu flacara deschisa sau apropierea de surse puternice de caldura in apropierea cazilor de baie emailate de catre firma noastra.

  Atentie!!! Se acorda garantie 30 zile pentru cazile care prezinta rugina, ciobituri, denivelari ale smaltului, pori, deteriorarea smaltului de la substantele de curatare !

  Materialul utilizat pentru emailarea cazilor de baie este un produs ecologic si exista posibilitatea ca acesta sa se pateze de la vopselele de par, sare de mare colorata,  substantele de curatare pe baza de alcol, clor sau amoniac. Se poate impregna in emailul aplicat pe cada si culori dupa spalarea hainelor in cada de baie. Curatarea cu detartrant sau produse abrazive poate deteriora stratul de email aplicat pe cada de baie. Nerespectarea acestor indicatii duc la anularea garantiei.                                   

  Sunand la Relatii Clienti (0763415300) sunteti de acord ca apelul sa fie inregistrat pentru verificarea calitatii serviciilor noastre sau in scopuri de training. In cazul in care nu doriti inregistrarea apelului ne puteti trimite solicitarea dvs pe  contact@emailarecada.ro .

  Emailul pe care il utilizam este de culoare alb, pentru alte nuante va rugam sa solicitati anterior comenzii plasate online sau telefonic.

  Inainte de plasarea comenzii pentru emailarea cazii de baie va rugama sa va informati in legatura cu serviciile nostre si sa consultati in detaliu pagina  www.emailarecada.ro/termeni-si-conditii.ro

  Declaratie de conformitate:

   Asiguram, garantam si declaram pe proprie raspundere, conform prevederilor art.5 din Hotararea Guvernului nr. 1. 022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele pe care le utilizam pentru emailarea cazilor de baie, nu sunt radioactive, nu pun in pericol viata sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu standardele de firma indicate in prezenta declaratie, in conditiile manipularii si folosirii in scopul pentru care au fost destinate.