• Intrebari Frecvente

  • Se ofera garantie pentru reconditionarea cazii?

   Da, oferim garantie. Pe scurt, iti oferim cele mai bune servicii de emailari cazi din Bucuresti la cel mai bun pret si servicii de calitate. Orice situatie care are legatura cu garantia cazii de baie se anunta in cel mai scurt timp. Termenul de interventie asupra obiectelor emailate aflate in garantie este de 15 zile lucratoare de la sesizarea trimisa in scris prin intermediul formularului de contact  sau telefonic la nr. 0763.415.300. Va rugam sa descrieti cat mai exact situatia in cauza. 

  • Ce situatii nu sunt acoperite de garantie?

   Nu suntem raspunzatori de daunele aduse obiectelor emailare prin ciobire, zgariere, utilizarea de substante de curatare contra indicate in certificatul de garantie, scurgerea de apa in timpul uscari obiectelor emailate, patarea sau impregnarea cu vopseluri . Nu recomandam depozitarea de obiecte pe suprafetele emailate acestea pot produce zgarieturi, ciobituri sau patarea suprafetei emailate. Interventia asupra obiectelor emailate aflate in garantie ce necesita reparatie sau retusare se efectueaza de catre personalul nostru in termenul stabilit prin garantie. Sesizarile ce nu fac obiectul garantiei se vor efectua contra cost.

  • Cat dureaza procesul de emailare cada si dupa cat timp dupa emailare voi putea refolosi cada?

   Emailarea cazii dureaza intre 1/30 - 2 ore. Timpul minim dupa care obiectele emailate pot fi folosite este de 24/48 ore in functie de temperatura din incapere. 

  • Cat timp va dura efectul emailarii cazii?

   Producatorul emailului estimeaza ca durabilitatea materialului este de 10 - 15 ani, in conditii normale de utilizare a cazii de baie. 

  • Exista o diferenta intre vopseaua pe care o folositi dvs. pentru emailari si cea pe care o gasim in comert?

   Da, exista diferenta intre materialul pe care il folosim noi pentru emailari si cele care se gasesc in comert. Noi nu folosim spray, vopsea sau emailuri din supermarket. Firma noastra lucreaza cu email ceramic, direct de la producator, conceput si certificat special pentru emailarea cazilor de baie. 

  • Cum sa ingrijesc si sa curat cada reconditionata?

   Cazile de baie reconditionate sunt chiar mai usor de curatat decat cele noi. Asigurati-va ca NU utilizati pentru curatarea cazilor de baie substante abrazive intrucat in timp aceastea duc la matuirea cazi de baie, pierderea luciului cazii de baie.

  • Ce tipuri de cazi reconditionati?

   Reconditionam si emailam cazi de baie din fonta, tabla, acril si cadinte/cabina de dus.

  • Ce tipuri de cazi nu reconditionati?

   Nu reconditionam cazi de baie si cadite de dus din acril ce prezinta fisuri sau ciobituri. 

    
    
  • Puteti reconditiona o cada de baie care a fost deja emailata?

   Da, putem emaila o cada care a mai fost reconditionata. Inainte de reconditionarea cazii, vom curata intai vopseaua existenta.